Geschreven tekst uittypen

geschreventekstSoms is het gemakkelijker om een tekst met de hand te schrijven. Helaas zijn deze teksten moeilijker om te delen of te verwerken in de huidige elektronische wereld. Dat betekent dat teksten die met de hand geschreven zijn eerst gedigitaliseerd moeten worden, voordat ze verspreid kunnen worden. Het grote nadeel hiervan is dat het uittypen van teksten erg veel tijd kost.

Laat daarom uw geschreven teksten uitwerken/overtypen door Goed Verwoord. Zo bent u verzekerd van een foutloze overname van de door u handgeschreven tekst. Tijdens deze handeling kunnen wij (indien gewenst) uw tekst meteen redigeren en waar nodig corrigeren.

Prijsindicatie

Aantal woorden*:
*1 A4 met handgeschreven tekst is +/- 375 woorden.
Om een tekst van woorden over te typen, rekenen wij: 0,00*
*Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u gebruikmaken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.

In het kort

 • Geen dubbel werk meer voor u;
 • Geen kans op grammatica-, spel- en stijlfouten in uw tekst;
 • Stukken worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld;
 • Gegarandeerde deadlines.

Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geschreven tekst uittypen

  Soms is een pen of potlood met een vel papier handiger of zelfs sneller. U heeft tenslotte niet altijd uw computer bij de hand. Sommige mensen geven er zelfs de voorkeur aan om hun boekhouding, verhalen en/of notities op papier te verwerken. Als u dit toch digitaal wilt krijgen, kunt u dat door Goed Verwoord laten doen.

  Twitter
  Facebook