Goed Verwoord 5 jaar

Tijd voor een actie!

Het begin

Op het mbo (horecamanagement) ontwikkelde mijn interesse voor de Nederlandse taal zich. Ik merkte steeds vaker dat bijvoorbeeld mijn medestudenten de regels van de taal niet goed beheersten. Waar zij zich bekommerden om horecazaken, was ik bezig met de taal. Ik wilde de taalregels kennen en mensen advies geven over hoe ze een foutloze tekst konden schrijven.

Het mbo bood mij niet exact het onderwijs dat ik zocht, in ieder geval niet op taalgebied, dus ik ging zelf op zoek naar de taal- en spellingsregels op de site van de Taalunie. Ondanks dat ik een totaal andere richting studeerde, besloot ik wel het mbo af te maken, omdat dit een mooie opstap zou zijn naar het hbo.

Zoekende naar een passende hbo-opleiding kwam ik uit bij de docentenopleiding Nederlands. Na een jaartje besloot ik dat ik toch meer tekst- en taalinhoudelijk bezig wilde zijn en maakte ik de overstap naar de opleiding Journalistiek.

Inschrijven KvK in 2010

In 2010 corrigeerde ik al redelijk wat sites op taal- en spelfouten. Ik haalde hier veel voldoening uit en met passie hielp ik menig sitebouwer de teksten naar een hoger level te tillen. Het begon als een hobby en toen er na verloop van tijd steeds meer klanten bij kwamen, resulteerde dit op 30-03-2010 tot een inschrijving in het register van de Kamer van Koophandel. Goed Verwoord was geboren.

Jubileum

Na vijf jaar bikkelen mag ik met trots het eerste jubileum vieren. En zonder al mijn klanten was dit niet mogelijk geweest. Dus allereerst een bedankje voor jullie allemaal! Zonder jullie had ik dit niet kunnen bereiken!

Actie

Natuurlijk kan Goed Verwoord dit niet zomaar voorbij laten gaan! In de maand april krijgen alle klanten dus 5% korting op hun opdracht. Een klant met een opdracht boven de € 100,00 krijgt zelfs nog een leuk presentje!

Actievoorwaarden

  • Alle opdrachten die tussen 1 april en 30 april geplaatst worden maken standaard gebruik van 5% korting.
  • De studentenkorting van 10% blijft bestaan. De 5% wordt berekend over het bedrag nadat de 10% korting eraf is. De korting wordt dus los berekend.
  • Klanten die meer dan € 100,00 betalen krijgen een extra presentje.
  • Klanten die in april een opdracht plaatsen, die later in het jaar wordt uitgevoerd, mogen ook gebruikmaken van de actie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Onze blog

Een tekstbureau zonder blog, dat kan natuurlijk niet. Goed Verwoord blogt over alles wat met de taal te maken heeft, maar plaatst ook andere soorten artikelen, geschreven over een tal van onderwerpen. Zo wordt er regelmatig een interview, verhaal, recensie of verslag geplaatst. Maar wij richten ons voornamelijk op artikelen die verband houden met de taal. Heeft u een taalprobleem waar u niet uit komt? Mail het ons en wij zorgen dat uw vraag beantwoord wordt en dat er een blog over verschijnt.

Categorieën
Twitter
Facebook