(Hand)geschreven tekst uittypen

(Hand)geschreven tekst uittypen

Professionele digitalisering van handgeschreven teksten

Soms is het gemakkelijker om een tekst met de hand te schrijven of heb je een oud document in handen dat geschreven is voordat er typemachines en computers bestonden. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om handgeschreven teksten te digitaliseren, zodat ze digitaal verwerkt of bewerkt kunnen worden. Het grote nadeel is dat het uittypen van (handgeschreven) teksten erg veel tijd kost.

Laat daarom jouw geschreven teksten digitaliseren door Goed Verwoord. Zo ben je verzekerd van een foutloze overname van de handgeschreven tekst. Tijdens deze handeling kan ik (indien gewenst) de tekst meteen redigeren en waar nodig corrigeren.

In het kort

  • Geen urenlange puzzel om het handschrift te ontcijferen.
  • Indien gewenst een tekst in correct Nederlands zonder fouten.
  • Ook de opmaak wordt overgenomen in mijn uitwerking.
  • Jouw documenten worden altijd vertrouwelijk behandeld.
  • Sneller verwerking en gegarandeerde deadlines.

Hoe werkt het?

Eenvoudig! Scan of maak een duidelijke foto van jouw handgeschreven documenten, stuur ze via een e-mail naar mij en ik ga aan de slag. Laat mij jouw handschrift omtoveren tot leesbare meesterwerken, zodat jouw ideeën de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Handgeschreven teksten digitaliseren met Goed Verwoord

Bij Goed Verwoord begrijp ik hoe waardevol jouw handgeschreven teksten zijn. Of het nu gaat om oude brieven, notities of manuscripten, ik zorg voor een nauwkeurige digitalisering zodat jouw teksten kunnen worden bewerkt en gedeeld in het digitale tijdperk.

Foutloze tekstovername en redactie

Naast het digitaliseren van handgeschreven teksten, bied ik ook redactiediensten aan om ervoor te zorgen dat jouw tekst perfect is. Met mijn expertise kan ik eventuele fouten corrigeren en de tekst aanpassen voor een optimaal resultaat.

Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het digitaliseren en perfectioneren van jouw handgeschreven teksten. Met Goed Verwoord wordt jouw handschrift omgezet in professionele en foutloze digitale tekst.

Prijsindicatie

Voor het verwerken van een tekst van 0 woorden rekenen wij: € 0,02*

* Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.