Transcriberen

Transcriberen

Professionele transcriptie voor interviews en onderzoeken

Het uittypen van een interview is vaak veel werk. Toch is het, zeker in onderzoeken, belangrijk om de citaten letterlijk uit te werken. Zo loop je nooit het risico dat je iemand verkeerd citeert! Er gaat tijd in het uitwerken van de audiobestanden zitten, en ik begrijp dat je die tijd vaak niet hebt. Laat het transcriberen daarom uitvoeren door Goed Verwoord, dan ben je verzekerd van een snel en goed transcript zonder spelfouten.

In het kort

  • Jarenlange ervaring.
  • Uitwerkingen in correct Nederlands, Engels of Duits.
  • Letterlijke of woordelijke uitwerking van gesproken woord.
  • Gegarandeerde deadline.
  • Geen gebruik van transcriptietools, maar een handmatige uitwerking.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig: stuur mij een e-mail zodat ik je kan uitleggen hoe je de bestanden naar mij kan sturen, en ik ga voor je aan de slag. Ik zorg voor een vlotte omzetting van gesproken woorden naar geschreven tekst, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is. 

Voordelen van handmatige transcriptie

Bij Goed Verwoord worden er geen automatische transcriptietools gebruikt. Alle transcripties worden handmatig uitgevoerd, wat resulteert in nauwkeurige en foutloze teksten. Of je nu een interview, een vergadering of een ander audiobestand hebt, ik zorg voor een perfecte uitwerking.

Betrouwbare en snelle transcriptieservice

Met jarenlange ervaring in het transcriberen van verschillende soorten audiobestanden, kan ik transcripties aanbieden in correct Nederlands, Engels of Duits. Je kunt kiezen voor een letterlijke of woordelijke uitwerking, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien garandeer ik een strikte deadline, zodat je nooit lang hoeft te wachten.

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een professionele transcriptieservice. Laat mij de tijdrovende taak van het uittypen van je interview overnemen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je werk.

Prijsindicatie

Voor het verwerken van een tekst van 0 minuten rekenen wij: € 1,10*

* Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.