Redigeren

Redigeren

Het is belangrijk om foutloze teksten te hebben. Of het nu gaat om een boek, een scriptie, een werkstuk, een folder of een blogbericht, wanneer er fouten in staan, zul je altijd een minder goede indruk maken, of zelfs een onvoldoende krijgen voor een verslag op school. Om zeker te weten dat jouw tekst volledig foutloos is, kun je het laten corrigeren of redigeren. Dat betekent dat ik alle spel-, stijl- en grammaticafouten uit jouw tekst haal en waar nodig tips geef voor verbetering. Op deze manier ben je altijd verzekerd van teksten zonder fouten!

Het is ook mogelijk om jouw teksten te laten schrijven of herschrijven.

In het kort

  • Na controle ontvang je een foutloze tekst.
  • Goed Verwoord hanteert een snelle verwerkingstijd. 
  • Door het volgen van de opleiding journalistiek heb ik veel kennis van de Nederlandse taal en verschillende tekstsoorten.
  • Jouw documenten worden vertrouwelijk behandeld.
  • Naast controle van tekst, geef ik ook tips ter verbetering.

Hoe werkt het?

Eenvoudig! Stuur mij een e-mail en ik start direct met het perfectioneren van jouw tekst. Laat mij de puntjes op de i zetten, zodat jouw woorden hun volledige kracht kunnen benutten. 

Voor een professionele en foutloze tekst, is het laten corrigeren of redigeren van jouw werk een essentiële stap. Als ervaren redacteur ben ik gespecialiseerd in het opsporen en corrigeren van spel-, stijl- en grammaticafouten. Of je nu een academisch werk, een zakelijke tekst of creatieve content hebt, ik zorg ervoor dat jouw teksten perfect zijn.

Naast het corrigeren en redigeren, bied ik ook diensten aan voor het schrijven of herschrijven van teksten. Of je nu moeite hebt met het beginnen aan een tekst, of je bestaande tekst wilt verbeteren, ik sta klaar om je te helpen. Door mijn uitgebreide kennis van de Nederlandse taal en diverse tekstsoorten, lever ik altijd hoogwaardige en foutloze teksten.

Neem vandaag nog contact met mij op om te beginnen met het verbeteren van jouw teksten. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder, krachtig en foutloos overkomt.

Prijsindicatie

Voor het verwerken van een tekst van 0 woorden rekenen wij: € 0,01*

* Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.